Hírek
Aleksandra Radović koncert
2019.09.16.

Vasárnap szeptember 15.-én, a második kisérletben sikerült megrendezni a népszerű Aleksandra Radovic koncertet. Elsőizben, borongós idő közepette, kénytelenek voltunk elhalasztani a koncertet. Vasárnap viszont már napsütéses hétvége várt ránk, és igy meg voltak a feltételek hogy egy vidám és szórakoztató esét töltjönk a Nyári szinpadon.

585_1.jpg

A népszerü pop énekesnő számtalan slágerral kedveskedett a közönségnek, akik nagy számban érkeztek Palicsra, hogy ujra élvezzék kedvenc pop sztáruk előadását. A közönség  az énekesnővel együtt énekelte a nagy slágerokat mint például a : Cuvam te, Kao so u moru, Beskrajno és még sok népszerű dalt.

A koncert végén vastaps kiserte le a szinpadról a hires pop sztárt, azzal a reménnyel hogy talán jövöre ismét  ellátogat a mi városunkba.

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme