Hírek
Szabadka és Palics a Belgrádi Turisztikai vásáron
2020.02.25.

A 42.-ik nemzetközi Turisztikai Vásár az idén is Belgrádban lett megrendezve, a „Szedd a lábad az út alá“ jelmondattal. Ezzel párhuzamossan még három vásár lett megrendezve, éspedig a „Beo Wine“nemzetközi borvásár, a „Norecca-oprema“ vendégfogadó és vendéglátó kiegészitők vására, valamint a „Vidi Srbiju“ emléktárgyak vására. A Turisztikai vásárt Rasim Ljaljic miniszter Úr nyitotta meg, hangoztatva hogy 2020-ban nagy reformok és beruházások lesznek a turizmus terén.

A vásár február 20.-án, csütörtökön nyitotta meg kapuit a látogatók számára, akik a kedvező turisztikai ajánlatokon kivül a kiváló gasztronómia, bor, pálinka és más italok bőséges kinálatában részesültek. Az idén a Turisztikai vásár társszervezője Egyiptom volt. A Turisztikai vásáron. 40 országból több mint 900 kiállitó mutatta be kinálatát.

596_1.jpg

Mint minden évben, Szabadka város és Palics az idén is a Belgrádi Turisztikai vásáron bemutatták kinálatukat. A látogatók bővebb információkat szereztek a Palicsi Bormaratonról, a Summer3p fesztiválról, a hagyományos Duzijanca rendezvényről, az egyre népszerűbb szabadkai félmaratonról,és még számos más emlitésre méltó eseményről.

596_2.jpg

Szabadka és Palics kiállitó részlegén a látogatók nyereményjátékban vehettek részt, amelyben értékes nyereményhez juthattak. A gasztronómiai bemutatóért és egyben kostolóért az Elit Palics, a Petra, a Borkastély, a Tonkovics és a Zvonko Bogdan borászatok voltak megbizva.

596_3.jpg

A Turisztikai vásáron alkalom nyilt hogy emlitést tegyenek a palicsi  Velnes és Aqua park kiépitésének folytatásáról, amely nagyban fogja befolyásolni a turizmus fejlesztését Palicson és Szabadkán.

A turisztikai szezon május 1.-én kezdődik, de tulajdonképpen ez egész évben tart. Az idén 70 éves jubileumát ünnepli a Nyári szinpad, és ebből kifolyólag számos rendezvény és kulturális műsor lessz megrendezve Palicson.

596_5.jpg

Palicsra tavaly jelentősebb számú turista érkezett mint a 2018.-as évben. A 2019.-es év csúcsdöntő ami a turisták érkezését és éjszakázását illeti Palicson.

A turisták érkezése a 2019.-es évben 11%-ot növekedett a elöző évhez képest, még a turisták éjszakázása 23%-ot növekedett az elöző évhez képest.

Az idén nagy figyelemmel kiserik a Palicsi tó biódiverzitását, és ezzel is serkenteni szeretnék a turisták érdeklődését a palicsi turisztikai kinálatok iránt.

596_5.jpg

A hirekben és a  https://tinyurl.com/vl7xkdz linken több információt kaphat a 70 éves Nyári szinpad jubileumáról.

596_6.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme