Hírek
Őssejt-adományozás népszerűsítése, Đorđe Balašević emlékkoncerttal egybekötve, augusztus 6 -án Palicson
2021.08.03.

Palicson kerül megrendezésre a Leuka Egyesület „A jóság gyógyít“ című rendezvénye, amelynek célja, az őssejtdonor regisztráció és annak népszerűsítése.

Ennek tükrében augusztus 6 -án, a palicsi Vigadó nyitott szárnyain „Az őssejt-adományozás fontossága” címmel tartanak  beszélgetést Predrag Slijepčević és Melinda Tóth Demek részvételével, mely Dr. Pásztor Bálint nyitóbeszédével kezdődik  18 órakor. A rendezvény ideje alatt, pontosabban 17 órától minden érdeklődő választ kaphat a kérdéseire, és regisztrálhat az őssejtdonorok nyilvántartásába.

A Vigadóban megtekinthető lesz Katarina Stanojlović művésznő festményeinek kiállítása is, aki a saját őssejt-beültetés utolsó 46 napjáról művészi naplót vezetett. Katarina Stanojlović lymphoblastos  leukémiával küzdött, így  kiállításán megjelennek a hullámvölgyek, valamint a betegség feletti győzelme is.

Az esemény keretén belül  a Leuka Egyesület  koncerttal kedveskedik az idelátogatóknak, Mišo és Đuro duó fellépésével, Đorđe Balašević emlékére „Valaki felülről mindent lát“ címmel.

Az ingyenes koncert 20 órakor kezdődik a palicsi Nyári Színpadon.

A „Jóság gyógyít“ rendezvény szervezője a Leuka Egyesület, támogatói az Ana és Vlade Divac Alapítvány, az USAID és a Balkan Trust for Democracy, valamint együttműködő partnere a Szabadkai Közkórház transzfúziós osztálya.

620_1.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme