Befektetések
4-es számú telek

KATASZTERI TELEK: 885 k.k. Palics

TULAJDONOS: Szabadka Város

TERÜLET: 2236 m2

FELHASZNÁLÁSI CÉL: turisztikai – sport – szabadidős jelleg

A LÉTESÍTMÉNY TÍPUSA ÉS CÉLJA:

Ebben a zónában turisztikai, sport és szabadidős létesítmények építése engedélyetett, turisztikai,-vendéglátóipari objektumok építése szálláshelyekkel, vendéglátó- és szórakoztató létesítmények kiépítése szórakoztató tartalmakkal, illetve sport,-és rekreációs jellegű objektumok építése a megengedett.

Az övezetben a korábban megjelölt létesítményeken és tervezett tevékenységeken kívül oktatási, egészségügyi, szociális védelmi létesítmények is építhetők.

A telek méretétől függően az alábbi épületek építése engedélyezett:

– Irodaházak

– Sport- és rekreációs létesítmények

– Üzleti és lakóépület

– Egyéb épületek (melléképületek, segédépületek), a tervezett komplexumon belül egyéb létesítmények is építhetők (garázsok, kerti szerszámtárolók, grill tetők, medence tetők, fedett teraszok (lugas) stb. Minden tartalom egy létesítményben kell hogy legyen, kivétel a medence tető, a fedett teraszok és öltözők a sportlétesítményekhez, melyek lehetnek különálló épületek. A telken lévő egyéb épületek felülete beleszámolandó a foglaltsági és beépítettségi indexbe.

MAXIMUM MEGENGEDETT ÉPÍTMÉNYSZINT: F+2

TELEKTÍPUS: városi építési telek

HELYSZÍN: a Palicsi-tó északi partja

Javaslat: A palicsi „Palicsfürdő“ egy részének részletes rendezési tervének megfelelően a szóban forgó telekre két területhasználatot határoztak meg: turisztikai – sportrekreációs és a tervezett vízisport-komplexumot, amely a „Vitorlás Klub“ részére le van foglalva, ezért szükséges a telket felosztani, amely alapján a fent említett rendeltetések két parcellára oszlanának.

800_1.jpg

800_2.jpg

800_3.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme