Pišu o nama
“Park Palić”: Nastavljaju se aktivnosti na uređenju Vikend naselja na Paliću
26.01.2023.

Preduzeće „Park Palić“ d.o.o. obaveštava javnost da su u toku brojne aktivnosti vezane za sproveđenje projekta uređivanja građevinskog zemljišta u javnoj svojini u Vikend naselju na Paliću, a koje se odnose na uklanjanje nelegalnih i oronulih objekata.

“U toku decembra meseca prošle i januara ove godine izvršen je obilazak svih objekata u Vikend naselju i na osnovu utvrđenog stanja na terenu napravljen je registar sa kategorizacijom objekata i vlasništva nad objektima i parcelama na kojima se oni nalaze. Takođe, utvrđen je status legalnosti objekata, kao i to da li je objekat planiran za rušenje po usvojenom Planu detaljne regulacije za Vikend naselje na Paliću. Od Gradske uprave Grada Subotice, Službe za građevinarstvo, zatražene su i dobijene informacije vezane za nelegalne objekte na ovom području, te utvrđeno da li je pokrenut postupak za legalizaciju istih”, navodi se u saopštenju za javnost.

1011_1.jpg

Preduzeće „Park Palić“ je pokrenulo postupak za brisanje 19 objekata u vlasništvu Republike Srbije iz Katastra nepokretnosti, koji su već srušeni u prethodnom period, dok je proces sagledavanja ostalih zapuštenih i potpuno devastiranih objekata u republičkom vlasništvu u toku i u pripremi je postupak za njihovo uklanjanje.

Paralelno, u toku je i kontaktiranje vlasnika svih objekata u Vikend naselju koji su u zapuštenom stanju, bilo da su u pitanju privatna lica ili preduzeća.

“Podsećamo zainteresovane da za sve informacije u vezi sa Vikend naseljem, kao i statusom objekata u njihovoj svojini mogu da se obrate preduzeću ‘Park Palić’. Sva pitanja mogu se uputiti na adresu Kanjiški put 17a, Palić, ili putem mejl adrese: zsolt.keiper@park-palic.rs”, napominju iz ovog preduzeća.

Izvor: Magločistač

O nama

Izgradnje turističke destinacije visoke kategorije po principima održivog razvoja

Investirajte sa stilom

Investitorima su na raspolaganju infrastrukturno opremljene lokacije, u vlasništvu Grada Subotice

Članovi Skupštine

Članovi Skupštine preduzeća Park Palić

Javni konkursi i oglasi

Društvo sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora „Park Palić“, Palić

Galerija slika

Namenske upotrebe državne imovine radi valorizacije turističkih resursa

Organizaciona struktura

Unutrašnja organizacija D.O.O. „Park Palić“ je uređena Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta.

Fotografije sa prelepog Palića

Palićko jezero, biser Vojvodine