Pišu o nama
Pastor: Akva park na Paliću biće završen do kraja avgusta
09.08.2023.

Predsednik Skupštine društva „Park Palić“ Ištvan Pastor izjavio je danas za portal Magločistač da će radovi na izgradnji akva parka na Paliću biti završen do kraja avgusta, iako je sredinom juna najavio da je završetak ove investicije planiran do 31. jula.

1098_1.jpg

„Biće obznanjen dan kada će vrata akva parka biti otvorena. Sve ide u onom pravcu i onom dinamikom kako je bilo i predviđeno. Gotovi su građevinski radovi, u toku je tehnički prijem i probni rad, i u toku je ugovaranje aranžmana sa operaterom koji će da upravlja ovim objektom“, naveo je Pastor.

On je kazao da ima nekih dodatnih radova koji se takođe završavaju, i da će sve što je oštećeno tokom izgradnje, poput prilaznog puta, biti vraćeno u prvobitno stanje.

„Malo nas je sputavalo vreme, što se tiče temperatura, po 40 stepeni, ne samo što ljudi ne mogu da rade, nego se i materijali drugačije ponašaju. Nije bilo jednostavno. Nije nikakav izgovor, nego je naprosto konstatacija. Mislim da će sve to da se okonča do kraja avgusta meseca kao što je to i planirano“, objasnio je Pastor.

Akva park će, kako je najavljeno sredinom jula, biti predat na upravljanje preduzeću „Elite Palić“ koje je bilo jedini ponuđač koji se javio na javni oglas koji je raspisalo preduzeće „Park Palić“.

U izgradnju akva parka na Paliću uloženo je 959 miliona dinara, a ukupna vrednost ovog projekta je 1,6 milijardi dinara. Iz pokrajinskih izvora je uloženo još 120 miliona dinara za potpuni završetak radova.

Izvor: www.maglocistac.rs

O nama

Izgradnje turističke destinacije visoke kategorije po principima održivog razvoja

Investirajte sa stilom

Investitorima su na raspolaganju infrastrukturno opremljene lokacije, u vlasništvu Grada Subotice

Članovi Skupštine

Članovi Skupštine preduzeća Park Palić

Javni konkursi i oglasi

Društvo sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora „Park Palić“, Palić

Galerija slika

Namenske upotrebe državne imovine radi valorizacije turističkih resursa

Organizaciona struktura

Unutrašnja organizacija D.O.O. „Park Palić“ je uređena Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta.

Fotografije sa prelepog Palića

Palićko jezero, biser Vojvodine