Pišu o nama
Vučić: Turistički podižemo Palić, dobija jedan od najmodernijih akva parkova
01.09.2023.

PALIĆ - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Palić dobija jedan od najmodernijih akva parkova i ocenio da će ta investicija vredna 15 miliona evra podići turistički potencijal ne samo Palića već i cele Srbije.

1106_1.jpg

 

Akva park na Paliću biće za decu iz cele Srbije "raj na zemlji" i sve ih pozivam da dođu, poručio je Vučić tokom obilaska završnih radove na izgradnji akva parka "Palić", za koji je planirano da radi tokom cele godine, a unutar koga će postojati spa, velnes centar, kao i zatvoreni bazeni.

"Ovo je naša ideja bila odavno. Na ovaj način se podiže turistička ponuda Palića, koji je prelep. Ovde imate, lepe vinarije, salaše, zoo-vrt. Možda nam samo fali malo hotela", naveo je Vučić.
Kurti namerava da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever KiM

Aleksandar Vučić je izjavio danas da je namera premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije, dodavši da mu to neće ići onako kako je zamislio.

"Kurtijeva je namera da pohapsi sve one za koje misli da su fizički i intelektualno sposobni da brane sever, ne bi li mogao ili da protera ljude, ili da zauzme sever Kosova", rekao je Vučić u obraćanju novinarima nakon obilaska završnih radova na izgradnji akva parka "Palić".

Dodao je da će se nastaviti hapšenja Srba na KiM.
Ne bavim se protestima već razvojem Srbije

Vučić je izjavio danas da se ne bavi protestima već razvojem Srbije, kao i da je demokratija najbolji oblik političkog režima, a na njemu je da pusti da neko izražava svoje stavove.

On je to rekao na zahtev novinara da prokomentariše izjavu Siniše Kovačevića, koji je kritikovao i opoziciju i proteste i dodao da dok ne ugrožavaju druge "neka rade šta hoće", kao i da od početka protesta nije razumeo njihov smisao.

Na pitanje da kaže šta misli o kritikama da nije izgradio nijednu školu i da je put u Novom Pazaru napravio da bi "punio džešove Milanu Radoičiću i Zvonku Veselinoviću" Vučić kaže da je nama potrebno da obnavljamo škole i da je to stravičan posao. 

Izvor: Tanjug

O nama

Izgradnje turističke destinacije visoke kategorije po principima održivog razvoja

Investirajte sa stilom

Investitorima su na raspolaganju infrastrukturno opremljene lokacije, u vlasništvu Grada Subotice

Članovi Skupštine

Članovi Skupštine preduzeća Park Palić

Javni konkursi i oglasi

Društvo sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora „Park Palić“, Palić

Galerija slika

Namenske upotrebe državne imovine radi valorizacije turističkih resursa

Organizaciona struktura

Unutrašnja organizacija D.O.O. „Park Palić“ je uređena Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta.

Fotografije sa prelepog Palića

Palićko jezero, biser Vojvodine