Rólunk írták
Közlemény a palicsi üdülőtelep rendezésének folytatásáról
2023.01.27.

A Palicsi Park közvállalat tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a palicsi üdülőtelep meghirdetett rendezése során számos tevékenység van folyamatban. 

A múlt év decemberében és az idén januárban felmérték a helyszínen található valamennyi épület állapotát, elkészült a nyilvántartás az objektumok és a telkek kategorizálásáról és tulajdonjogáról, valamint arról, hogy a létesítmény szerepel-e a kidolgozott bontási tervben. Az illetékes szakszolgálattól megkapták az illegálisan épült objektumokra vonatkozó adatokat, és megvizsgálták, hogy időközben elindult-e a legalizálási eljárás.

1004_1.jpg

A Palicsi Park közvállalat 19 olyan ingatlannak a kataszterből való törlésére indított eljárást, amely a Szerb Köztársaság tulajdonában volt, de már korábban lebontották. Emellett összeírták azokat az elhagyatott, rossz állapotban lévő objektumokat, amelyek szintén szerbiai tulajdonban vannak, és megkezdődött az eltávolításukra vonatkozó eljárás előkészítése.

1004_2.jpg

A közvállalat tájékoztatja a lakosságot, hogy elkezdődött a kapcsolatfelvétel az üdülőtelepen található, rossz állapotban lévő épületekről, függetlenül attól, hogy azok magántulajdonban vannak, vagy cégekhez tartoznak. Az érintettek minden információért a Palicsi Park közvállalathoz fordulhatnak.

1004_3.jpg

A kapcsolattartó Keiper Zsolt, akit hétfőtől péntekig 7 és 15 óra között kereshetnek a 024/602-780 és 065/960-2794-es telefonszámon, illetve jelentkezhetnek a zsolt.keiper@park-palic.rs e-mail-címen. Ha a kérdéses épület nincs benne a már kidolgozott bontási tervben, az érintetteket az illetékes intézményekhez irányítják, hogy felmérjék a legalizáció, illetve a rekonstrukció lehetőségét. 

Fotók: Dinovizija

Forrós: Hét Nap Online

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme