Rólunk írták
Megkezdődött a palicsi üdülőtelep rendezési tervének megvalósítása
2023.01.26.

Múlt év decemberében és idén januárban a terep körbejárására került sor. Nyilvántartásba veszik az épületek kategorizálását, valamint az épületek és telkek tulajdonjogát. 

A Palics Park Kft. 19 épület kataszterből való törlésére indított eljárást, ezek olyan ingatlanok, amik a Szerb Köztársaság tulajdonában vannak, és már korábban lebontásra kerültek.

1005_1.jpg

Felhívják az érintettek figyelmét, hogy az üdülőtelep rendezési tervével kapcsolatos minden információért, illetve a tulajdonukban lévő épületek állapotával kapcsolatban a Palics Park Kft.-hez fordulhatnak személyesen, a Kanizsai út 17/a szám alatt, hétfőtől péntekig 7 és 15 óra között, vagy telefonon, a 024/602-780 és 065/960-2794-es számon. A kapcsolattartó Keiper Zsolt.
Palics Park Kft.

1005_2.jpg

Az érintetteket az illetékes intézményekhez irányítják, hogy megvizsgálják a legalizálás vagy a felújítás lehetőségeit, ha az objektumot nem az említett terv szerinti bontásra szánják.

1005_3.jpg

Forrás: Pannon RTV

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme