Hírek
WiFi park a Vigadónál
2016.11.15.

A Vigadó közelében lévő Nagy parkban, Palics egyik leglátogatottabb turisztikai részén, Wifi parkot állítottak fel, amely ezentúl gyors, minőséges és ingyenes internet hozzáférést bisztosít a látogatóknak.

A Wifi park a Telekom Srbija Telekommunikációs Vállalat rt. és a Palics Park kft. együttműködésének eredménye, amely a modern technológiát használja fel a turizmus fejlesztéslnek érdekében.
A Palics Park kft. köszönetet mond a Telekom Srbija Telekommunikációs Vállalat rt. adományának, amely hozzájárul Palics, mint idegenforgalmi célpont fejlesztéséhez, illetve erősíti annak versenyképességét a régióban.

Közös célunk a felhasználok illetve a turisták elégedettsége, ezért a jövőben is ebben az irányban szeretnénk haladni, új technológiákat felhasználva.

Minden látogatónknak kellemes időtöltést kívánunk Palicson és reméljük a Wifi park segítségükre lesz, abban hogy még gyorsabban megtalálják, elérjék azokat a dolgokat amik érdeklik, illetve megosszák a palicsi élményeiket a barátokkal.

499_1.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme