Hírek
Fel lett újítva a Nagyparkban lévő játszótér
2021.11.27.

Az elmúlt 10 napban sikerült felújitani és helyreállitani a Nagyparkban levő játszóteret, a Kisvendéglő közelében. Olyan munkálatokra is sor került, amelyeket már évek óta nem sikerült elvégezni, köszönve a Köztársasági Munkaközvetítő Szolgálat pályázatának, amely segitségével 3 munkanélküli személyt tudtunk alkalmazni, a közmunka program keretében. A munkák között szerepelt a sérült faelemek javítása, minden fafelület gépi- és kézi csiszolása, valamint a faelemek kétrétegű festése.

Ez a fából készült játszótér Palics egyik legvonzóbb helyszíne a legfiatalabb látogatók számára, mert még mindig eredeti formájában található, eredeti faelemekkel. A játszótér különleges eleme egy farönkből épült vár, amely a régi szabadkai erőd mása, amelyet Szavoyai Jenő térképésze rajzolt be a város térképére, amikor a Zentai csata után a sereggel a Palicsi-tó partján táborozott.

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme