Hírek
A hétvégén került megrendezésre a hagyományos Mikulásfutás
2021.12.07.

Az elmúlt hétvégén, pontosabban  a múlt vasárnap került sor Palicson a legszebb téli eseményre, a Mikulásfutásra. A kellemetlen időjárás  ellenére mintegy 400 mosolygós Mikulás futott be egy 1500 méteres pályát, Palics  szívében.

626_1.jpg

Mivel az idei rendezvénynek  humanitárius jellege is volt, a résztvevők nem csak futásukért kaptak érmet, hanem a jótékonysági szándékuk miatt is. A program lebonyolításában a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete is részt vett, és a Legyél te is Mikulás akció keretében édességeket, tanszereket, játékokat és más adományokat gyűjtöttek a helyszínen, amiből a népkonyha felhasználói számára majd ajándékcsomagokat állítanak össze.

Idén a rendezvényt a Pionir, a Vodavoda  és a Venera Bike  cégek támogatták és termékeikkel  egy kicsit elfeledtették a versenyzőkkel az esős időjárást, ugyanis  a verseny után a résztvevők megkóstolhatták a Pionir  YES flipszeit, felfrissülhettek a Vodavoda  Vodice vizzel, a Venera  Bike pedig  értékes nyereményeket biztosított a legfiatalabb résztvevőknek.

626_2.jpg

A verseny után hagyományosan zsíroskenyeret  és forró teát szolgáltak fel minden versenyzőnek.

Idén 22. alkalommal került megrendezésre  a Mikulásfutás, és bár eső helyett havat kívántunk a résztvevőknek, a rossz időjárás sem rontotta el a versenyzők vidám hangulatát. A  legfiatalabbak mosolygós arca és a  jó társaság még ünnepélyesebbé tette ezt a szép, téli  palicsi rendezvényt.

626_3.jpg

626_4.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme