Пишу о нама
Наставак активности на уређењу Викенд насеља на Палићу
26.01.2023.

Предузеће „Парк Палић“ обавештава јавност да су у току бројне активности које се односе на пројекат уређивања грађевинског земљишта у јавној својини - уклањање нелегалних и оронулих објеката и прибављање решења о њиховом уклањању у Викенд насељу на Палићу.

У децембру и јануару су надлежни обишли све објекте у Викенд насељу и на основу утврђеног стања је направљен регистар са категоризацијом објеката и власништва над објектима и парцелама на којима се они налазе. Такође, утврђен је статус легалности објеката, као и то да ли је објекат планиран за рушење по усвојеном Плану детаљне регулације за Викенд насеље. Од Службе за грађевинарство Градске управе затражене су и добијене информације у вези са нелегалним објектима на овом подручју, те је утврђено да ли је покренут поступак за њихову легализацију. Предузеће „Парк Палић“ је покренуло поступак за брисање 19 објеката из Катастра непокретности, који су у власништву Републике Србије, а већ су срушени у претходном периоду. Процес сагледавања осталих запуштених и потпуно девастираних објеката који су у власништву Републике Србије је у току и у припреми је поступак за њихово уклањање.

1008_1.jpg

У току је и  контактирање приватних или правних лица - власника свих објеката у Викенд насељу који су у запуштеном стању. Из „Парк Палића” подсећају заинтересоване да за све информације у вези са Викенд насељем, као и статусом објеката у њиховој својини могу да се обрате предузећу. Сва питања могу се упутити на адресу Кањишки пут 17а, путем мејла зсолт.кеипер@парк-палиц.рс, или телефоном на бројеве 024/602 780 и 065/960 2794, од понедељка до петка од 7 до 15 часова.  

Извор: РТВ Суботица

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине