Пишу о нама
“Парк Палић”: Настављају се активности на уређењу Викенд насеља на Палићу
26.01.2023.

Предузеће „Парк Палић“ д.о.о. обавештава јавност да су у току бројне активности везане за спровеђење пројекта уређивања грађевинског земљишта у јавној својини у Викенд насељу на Палићу, а које се односе на уклањање нелегалних и оронулих објеката.

“У току децембра месеца прошле и јануара ове године извршен је обилазак свих објеката у Викенд насељу и на основу утврђеног стања на терену направљен је регистар са категоризацијом објеката и власништва над објектима и парцелама на којима се они налазе. Такође, утврђен је статус легалности објеката, као и то да ли је објекат планиран за рушење по усвојеном Плану детаљне регулације за Викенд насеље на Палићу. Од Градске управе Града Суботице, Службе за грађевинарство, затражене су и добијене информације везане за нелегалне објекте на овом подручју, те утврђено да ли је покренут поступак за легализацију истих”, наводи се у саопштењу за јавност.

1011_1.jpg

Предузеће „Парк Палић“ је покренуло поступак за брисање 19 објеката у власништву Републике Србије из Катастра непокретности, који су већ срушени у претходном период, док је процес сагледавања осталих запуштених и потпуно девастираних објеката у републичком власништву у току и у припреми је поступак за њихово уклањање.

Паралелно, у току је и контактирање власника свих објеката у Викенд насељу који су у запуштеном стању, било да су у питању приватна лица или предузећа.

“Подсећамо заинтересоване да за све информације у вези са Викенд насељем, као и статусом објеката у њиховој својини могу да се обрате предузећу ‘Парк Палић’. Сва питања могу се упутити на адресу Кањишки пут 17а, Палић, или путем мејл адресе: zsolt.keiper@park-palic.rs”, напомињу из овог предузећа.

Извор: Magločistač

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине