Пишу о нама
Пастор: Аква парк на Палићу биће завршен до краја августа
09.08.2023.

Председник Скупштине друштва „Парк Палић“ Иштван Пастор изјавио је данас за портал Маглочистач да ће радови на изградњи аква парка на Палићу бити завршен до краја августа, иако је средином јуна најавио да је завршетак ове инвестиције планиран до 31. јула.

1098_1.jpg

„Биће обзнањен дан када ће врата аква парка бити отворена. Све иде у оном правцу и оном динамиком како је било и предвиђено. Готови су грађевински радови, у току је технички пријем и пробни рад, и у току је уговарање аранжмана са оператером који ће да управља овим објектом“, навео је Пастор.

Он је казао да има неких додатних радова који се такође завршавају, и да ће све што је оштећено током изградње, попут прилазног пута, бити враћено у првобитно стање.

„Мало нас је спутавало време, што се тиче температура, по 40 степени, не само што људи не могу да раде, него се и материјали другачије понашају. Није било једноставно. Није никакав изговор, него је напросто констатација. Мислим да ће све то да се оконча до краја августа месеца као што је то и планирано“, објаснио је Пастор.

Аква парк ће, како је најављено средином јула, бити предат на управљање предузећу „Елите Палић“ које је било једини понуђач који се јавио на јавни оглас који је расписало предузеће „Парк Палић“.

У изградњу аква парка на Палићу уложено је 959 милиона динара, а укупна вредност овог пројекта је 1,6 милијарди динара. Из покрајинских извора је уложено још 120 милиона динара за потпуни завршетак радова.

Извор: www.maglocistac.rs

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине