Пишу о нама
Председник Вучић са делегацијом обишао СПА центар на Палићу
01.09.2023.

Аква парк на Палићу биће за децу из целе Србије „рај на земљи“ и све их позивам да дођу, поручио је Вучић током обиласка завршних радове на изградњи аква парка на Палићу, за који је планирано да ради током целе године, а унутар кога ће постојати спа, велнес центар, као и затворени базени.

1105_1.jpg

„Ово је наша идеја била одавно. На овај начин се подиже туристичка понуда Палића, који је прелеп. Овде имате, лепе винарије, салаше, зоо-врт. Можда нам само фали мало хотела", навео је Вучић.

Нагласио је да је добро то што ће парк бити предат приватној компанији на управљање, јер како је истакао они на бољи начин управљају таквим објектима, али је нагласио да ће аква парк остати у власништву града.

Председник Србије је истакао и да ће аква парк сасвим сигурно привући посетиоце из свих делова Србије, али да ће такође бити интересантан и гостима из Мађарске.

Нагласио је да је то један од најмодернијих аква паркова у Србији.

Директорка д.о.о. „Парк Палић" Валерија Денч  је председника Србије упознала са свим активностима у којима посетиоци могу да уживају - руском сауном, сланом собом, собама за масажу, као и тобогане и базене на отвореном и другим садржајима.

У оквиру аква-парка биће пет отворених и исто толико затворених базена (комбинација термо-минералне и обичне хладне воде). Дечји базен биће површине од више од 700 квадрата, а базени са комплексима тобогана површине од око 160 квадрата.

Затворени део велнес и спа центра ће заузимати површину од више од 3.000 квадратних метара, где ће поред базена бити пратећи садржај у виду сауна, тапидаријума, модерних салона за улепшавање, негу и уживање, ресторана са кафе баром, инфо пултом и свим другим пратећим елементима који чине објекат ове намене.

На Палићу се ради и Водоторањ, али и поплочавање стазе поред језера, као и уклањање нелегалних објеката.

Извор: subotica.info

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине