Пишу о нама
Вучић: Туристички подижемо Палић, добија један од најмодернијих аква паркова
01.09.2023.

ПАЛИЋ - Председник Александар Вучић изјавио је данас да Палић добија један од најмодернијих аква паркова и оценио да ће та инвестиција вредна 15 милиона евра подићи туристички потенцијал не само Палића већ и целе Србије.

1106_1.jpg

 

Аква парк на Палићу биће за децу из целе Србије "рај на земљи" и све их позивам да дођу, поручио је Вучић током обиласка завршних радове на изградњи аква парка "Палић", за који је планирано да ради током целе године, а унутар кога ће постојати спа, велнес центар, као и затворени базени.

"Ово је наша идеја била одавно. На овај начин се подиже туристичка понуда Палића, који је прелеп. Овде имате, лепе винарије, салаше, зоо-врт. Можда нам само фали мало хотела", навео је Вучић.
Курти намерава да похапси све Србе који су способни да бране север КиМ

Александар Вучић је изјавио данас да је намера премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија да похапси све Србе који су способни да бране север Косова и Метохије, додавши да му то неће ићи онако како је замислио.

"Куртијева је намера да похапси све оне за које мисли да су физички и интелектуално способни да бране север, не би ли могао или да протера људе, или да заузме север Косова", рекао је Вучић у обраћању новинарима након обиласка завршних радова на изградњи аква парка "Палић".

Додао је да ће се наставити хапшења Срба на КиМ.
Не бавим се протестима већ развојем Србије

Вучић је изјавио данас да се не бави протестима већ развојем Србије, као и да је демократија најбољи облик политичког режима, а на њему је да пусти да неко изражава своје ставове.

Он је то рекао на захтев новинара да прокоментарише изјаву Синише Ковачевића, који је критиковао и опозицију и протесте и додао да док не угрожавају друге "нека раде шта хоће", као и да од почетка протеста није разумео њихов смисао.

На питање да каже шта мисли о критикама да није изградио ниједну школу и да је пут у Новом Пазару направио да би "пунио џешове Милану Радоичићу и Звонку Веселиновићу" Вучић каже да је нама потребно да обнављамо школе и да је то стравичан посао. 

Извор: Tanjug

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине