Вести
У суботу Васкрс на Палићу
03.04.2018.

Васкрс на Палићу је манифестација која се одржава на Велику суботу и која слави овај значајан породични празник, Васкрс. Манифестација се одржава на Великој тераси 7. априла у 11 часова. Организатори позивају да дођете да се играмо, дружимо и подржимо Милицу Оклобџију, десетогодишњу девојчицу и њене родитеље Тамару и Мирослава Оклобџију да дођу до медицинског дренажног прслука за квалитетан и здрав живот.

536_1.jpg

Програм Васкрса на Палићу

❤ сакупљање скривених јаја ❤ осликавање јаја ❤ размену и продају јаја за новац који иде у “кутију добрих жеља-за Милицу” ❤ музички и забавни део Аниматор деце: Ертур Курдали Коме је намењен: свим генерацијама од 1-101 године Обавезно понети: осмех, радост, хуманост, корпу за сакупљање јаја Костимирати се по жељи: у пиле, зеку, диносауруса, цвет Организатори сликарских радионица: Удружење пословних жена Суботице и Удружење Јоги Суботица Реализатори програма: Хотел Президент Палић, Елит Палић, Хотел Вила Милорд Ресорт, Вила Ларус Дародавац “јаја” од ститопора: Мастерпласт Суботица Пријатељи догађаја: Парк Палић и Туристичка организација Суботице Погледајте како је то било прошле године као и видео прилог.

Величанствена јаја

Осликано “1 Величанствено јаје” са мотивима “Шта волим у Суботици и на Палићу” је било приказано и на 40. Међународном Сајму туризма од 22-25.02.2018. као позивница да гости дођу на “Васкршње празнике” 5 дана на Палић и у Суботицу од 5-9.04.2018. Љиљана Кртинић, академска графичарка и сликарка, је стручно помогла да се , у периоду од 07-18.02.2018. у Дечијој играоници “Мики Маус” у “Малој гостиони” на Палићу, ослика прошлогодишње “Величанствено јаје” са родитељима и децом. Удружење Јоги је окупило децу и родитеље да осликају ово “Величанствено Јаје”. Мастерпласт ДОО је донирао још 4 нова “Величанствена јаја” “Удружење ЈОГИ” 15.03.2018., на иницијативу Оливере Имброновић, менаџерке Хотела “Президент” Палић и председнице Удружења “Јоги” Суботица, за хуманитарну акцију за Милицу Оклобџију.

Хуманитарни карактер манифестације Васкрс на Палићу

Да би акција прикупљања средстава за девојчицу Милицу Оклобџију, а за набавку медицинског дренажног прслука “Вест”, била окончана након годину дана, обезбеђена су још 4 јаја. За сада, од Ускрса прошле године, је сакупљено око 300.000 рсд, а треба укупно 1.300.000 рсд. 4 јаја ће се доделити за прве 4 награде за 4 појединца или привредника који уплате највећи износ на наменски рачун Милици Оклобџији у периоду од 7.02-5.04.2018.

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине