Вести
Велика посећеност Првомајског уранка на Палићу
03.05.2018.

Овогодишња манифестација "Првомајски уранак на Палићу 2018" трајала је пет дана захваљујући томе што су два нерадна дана, 1. и 2. мај, били у уторак и среду, а по традицији манифестације, нерадни дани се спајају са викендом како би целокупна забава на Палићу дуже трајала.

544_1.jpg

Велика посећеност

Овај 35. Првомајски уранак на Палићу је, захваљујући богатој вашарској угоститељско-туристичкој понуди дуж обале језера, највећем луна парку у Србији у том тренутку, али и лепом и топлом времену, посетило за пет дана више од 70.000 посетилаца. Процењено је да је само 1. маја на Палићу било више од 40.000 људи који су боравили на Палићу. Од овог броја, велики проценат су чинили туристи који су ноћили на Палићу и одлучили да одмор проведу баш на Палићком језеру. Велики број људи искористио је да споји нерадне дане са викендом и у виду краћег одмора борави на Палићу и 5-6 дана. То нам потврђују и угоститељи и хотелијери, обзиром да је скоро па немогуће било пронаћи слободан лежај на Палићу. Како нас палићки угоститељи обавештавају, већина смештајних капацитета на Палићу је попуњена до 6. маја.

544_2.jpg

Манифестација завршена без већих проблема

Обзиром на оволико велики број људи на једном месту, поносни смо на чињеницу да је цела манифестација  протекла без великих проблема, све дежурне службе су обављале свој посао и ниједан већи инцидент није забележен.    Погледајте фотографије у нашој Галерији

544_3.jpg

544_4.jpg

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине