Вести
Летње манифестације на Палићу
15.05.2019.

Ове године очекује нас велики број манифестација и догађаја које ће се одржати на Палићу, пре свега на Летњој позорници. Биће догађаја као што су представе, концерти, стенд уп наступи различитих жанрова... 

568_1.jpg

Јун 2019.

Сезону започињемо у јуну месецу позоришном предсавом "Прича се по граду" (6.6.) и концертом групе Легенде на Летњој позорници (15.6.), затим нас очекује Етнофест, фестивал музике света на Великој тераси (20-23.6.), позоришна представа Београдског драмског позоришта под називом "Мој деда је аут" у којој глуме Борис Комненић, Слободан Бода Нинковић или Милан Чучиловић, Љубинка Кларић... Ова представа се одржава 22. јуна на Летњој позорници.  Јун завршавамо са једним догађајем који се на Палићу и Суботици није одржао већ дуги низ година, а то је опера. Оперу изводи Српско народно позориште и ради се о комичној опери "Севиљски берберин" 29. јуна.

Јул 2019.

Среда 3. јул резервисана је за концерт групе Лексингтон бенд, док ће се 6. јула одржати једна веома популарна позоришна представа "Сцене из брачног живота", у којој глуме Милош Тимотијевић и Тамара Крцуновић. Следећег викенда, тј. 13. јула одржаће се представа "Шта ме снађе", комична монодрама Бранка Ђурића Ђуре, у којој глуми Анђелка Прпић. Други део јула посвећен је Фестивалу европског филма, на којем ће се представити европски филмови али и светски блокбастери (20-26.7.). Осим догађаја на Летњој позорници, у јулу месецу ће се одржати и манифестација Summer3p која ће се ове године, због радова на термалном базену, одржати на Мушком штранду, од 26. до 28. јула.

Август 2019.

У августу нас очекују три представе и два концерта. Прва представа је "Боје штека" у којој глуми Петар Стругар, Урош Јовчић и Ђорђе Стојковић а одржава се 2. августа, затим следећег викенда следи концерт Јелене Томашевић (10.8.). Након концерта, још једна представа и то представа која је прошле године наишла на сјајан одзив - Хотел 88 (14.8.). После ове представе одржаће се концерт Масима Савића и то 24. августа. За крај августа, очекује нас комична представа Државни посао и то 30. августа.

Септембар 2019.

Средином септембра, тачније 12.9. очекује нас комични стенд ап наступ Ђурологија са својом представом, док ће се 14. септембра по трећи пут за редом одржати концерт Сергеја Ћетковића. Напомињемо, да је због непредвиђених околности програм подложан изменама које ћемо благовремено ажурирати. Сва дешавања на Палићу можете пратити у нашој категорији Дешавања.

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине