Вести
Саопштење поводом прекида представе "Мој деда је аут"
25.06.2019.

Након кише и временских непогода које су условиле прекидање изведбе позоришне представе "Мој деда је аут" 22. јуна на Летњој позорници на Палићу, у комуникацији са Београдским драмским позориштем нудили смо им могућност да одрже још једно извођење представе на Палићу, али нажалост из организационих разлога, пре свега краја сезоне БДП-а и одласка на колективни годишњи одмор, глумци и организатори нису у могућности да наступе још једном на Палићу. Предузеће Парк Палић, које је организатор овог догађаја одлучило је да публика која је на неки начин оштећена прекидом представе буде задовољена. Нудимо могућност свима који су купили карте за представу "Мој деда је аут" да се одлуче за једну од следећих опција:

или

  • Да са постојећом картом представе „Мој деда је аут“ (исечком који је враћен купцу) присуствују представи „Боје штека“, 2. августа

или

  • Да добију поврат новца за купљену карте

Сви они који се одлуче да дођу на оперу Севиљски берберин или представу Боје штека, на улазу морају да предају улазницу за представу „Мој деда је аут“. Обзиром да Парк Палић организује само ова два догађаја, не и остале догађаје на Летњој позорници у току јула месеца, могућност за замену карата односи се само на оперу Севиљски берберин и представу Боје штека. Сви они који су улазницу купили преко Ticket Vision-a, односно њихових продајних места: књижаре Лагуна, ОМВ пумпе, мењачнице Exclusive Change 5 у маркету Рода или онлајн преко сајта tickets.rs, поврат средстава могу да добију информисањем у продајном месту на којем су купили улазницу. Сви они који су своју карту купили у једној од Винотека Звонко Богдан или на лицу места пред сам догађај, а желе поврат новца, молимо да се јаве на један од следећих бројева телефона како бисмо им објаснили процедуру: 024/602-780 (радним данима од 7:30 до 15:30) и 065/9602792 Поврат новца се врши најкасније до петка 28. јуна и свако даље враћање новчаних средстава неће бити могуће.

574_1.jpg

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине