Вести
Померање представе "Боје штека"
01.08.2019.

Због најављене кише и неповољних временских услова који се очекују у петак 02.08.2019. на подручју Суботице и Палића, доо Парк Палић као организатор представе "Боје штека", донео је одлуку да се иста помера за понедељак, 05.08.2019. Представа ће се одржати на Летњој позорници на Палићу, са почетком у 20:30 часова.

578_1.jpg

Све купљене улазнице биће важеће приликом одржавања представе, а сви они који неће бити у могућности да присуствују представи, а већ су обезбедили своје улазнице, исте ће моћи да врате уз поврат новца.

Улазнице које су купљене у Винотекама Винарије Звонко Богдан (Матије Корвина 12, Рудић улица 1), могу да се врате у просторијама доо Парк Палић радним данима у периоду од 7:30 до 15:30. Да би добили поврат новца, потребно је донети купљену улазницу на увид, коју ће наше особље задржати.

Улазнице купљене онлине, путем сајта www.tickets.rs или на неком од продајних места Ticket vision-a (Књижара Лагуна, ОМВ пумпе, мењачница Exclusive Change 5 у маркету Рода), могу се вратити на следећи начин: Улазнице са прилогом (име, презиме и број текућег рачуна) ковертиране послати на адресу:

Ticket Vision doo

Булевар Арсенија Чарнојевића 58

11070 Београд

Новац ће бити уплаћен у најскоријем могућем року, а више информација можете добити позивом на број цалл центра: 0900-11-00 11 или путем маила: office@tickets.rs

Улазнице за представу "Боје штека" нече бити важеће за будуће догађаје у организацији доо Парк Палић.

За сва питања, као и додатне информације, можете нам се обратити путем мејла: office@park-palic.rs или на број телефона: 024/602-780; 065/960-27-93

 

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине