Вести
Бербански дани 2019
16.09.2019.

На Палићу су за дане викенда 14. и 15. септембра одржани 30. јубиларни Бербански дани. Парк Палић доо је са својим сарадницима-суорганизаторима осмислио богат и садржајан програм, који је подједнако био занимљив за све узрасте. На овим јубиларним 30. Бербанским свечаностима, забележена је рекордна посећеност од стране житеља Суботице, Палића , као и туриста из других градова и држава. Томе је свакако допринела одлична организација, која се манифестовала у разноврсној и шароликој понуди никада већег броја излагача на Бербанским данима, богата гастрономска понуда, културно уметнички програм и наравно, предивно сунчано време.

586_1.jpg

У току дводневних Бербанских свечаности, могли смо проћи “улицом” вина, меда, слаткиша, ракије, сирева, уживати у предивној изложби цвећа, рукотворина и конзумирању кулинарских специјалитета.

586_2.jpg

Посебно је био забаван и посећен програм за најмлађе, у ком су наступиле плесне школе из Суботице, одиграна дечија позоришна представа “Шта ли јаје даје”, организована дечија радионица ” Малац генијалац”, фаце паинтинг као и перформанс “Кловна балонџије”.

586_3.jpg

Тамбурашки оркестри "Сан" и "Успомена" су својим акордима забављали посетиоце дводневних Бербанских свечаности , а посебан чар манифестацији су дали концерти Сергеја Ћетковића и Александре Радовић, на Летњој позорници на Палићу.

586_4.jpg

Посебан печат Бербанским данима даје хуманитарни карактер ове манифестације. Наиме, сви плодови које су локални произвођачи уступили ДОО Парк Палић за потребе изложбе воћа и поврћа, су након манифестације Бербански дани, донирани установи Колевка, а све у договору са поштованим произвођачима.

586_5.jpg

Ротари клуб Суботица је такође приход од продаје производа са роштиља усмерио у хуманитарне сврхе.

Више фотографија можете погледати у нашој галерији: http://www.park-palic.rs/galerija/

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине