Вести
За викенд одржана традиционална Трка Деда Мразева
07.12.2021.

Током викенда који је за нама, тачније у недељу, на Палићу се одржала најлепша зимска манифестација – Трка Деда Мразева. Упркос кишном и хладном времену, око 400 насмејаних Деда Мразева је истрчало стазу од 1.500 метара у самом срцу Палића. 

626_1.jpg

Али, како је и ове године манифестација хуманитарног карактера, учесници нису награђени медаљама само због свог труда, већ и због своје хуманости – донирананих пакетића, слаткиша и играчака који су намењени онима којима је то најпотребније – деци корисницима Народне кухиње Црвеног Крста Суботица. Ове године су, као пријатељи манифестације, подржали трку Деда Мразева компаније Pionir, VODAVODA и Venera bike, и својим производима увеличали манифестацију и улепшали дружење на Палићу.

626_2.jpg

Након трке су учесници могли да се послуже Pionirovim YES flipsom, и да се освеже VODAVODA Vodicom, док је Venera bike за најмлађе учеснике обезбедила вредне награде.   Такође, након трке су сви учесници традиционално послужени хлебом са машћу и топлим чајем.  Трка Деда Мразева се ове године одржала по 22. пут, и иако смо уместо кише прижељкивали снег, насмејана лица учесника, а поготову оних најмлађих су учинили да празнична атмосфера и лепо дружење не изостану ни ове године.

626_3.jpg

626_4.jpg

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине