Вести
Позив за музичаре и остале уметнике
28.02.2022.

Млађи, старији, солисти, групе, афирмисани и неафирмисани бендови, музички састави, уметници, аматери, формални и неформални бендови... Сви сте позвани да се јавите и представите ваш наступ посетиоцима Палића.

О чему се заправо ради?

Музички павиљон на Палићу постоји већ више од 100 година. Намењен је да буде простор на којем се одржавају мањи променадни концерти. Пре 100 година градско веће је склопило уговор који налаже да 13 чланова његовог оркестра сваког дана током јуна, јула и августа свира променадну музику. Прошле године смо започели диван пројекат који је препознат од стране пубике. Потрудили смо се да, као некада, туристима и посетиоцима пружимо комплетнији угођај током боравка на Палићу, те су прошле године летње суботе биле резервисане за концерте на Музичком павиљону. Жеља нам је да се ти концерти наставе и у сезони која је пред нама, и да кроз квалитетну музику употпунимо доживљај Палића. 

628_1.jpg

А где сте ту ви?

Свако ко има жељу, вољу, таленат и пре свега позитивну енергију позван је да се пријави и можда добије прилику да у току лета пред нама, свој наступ изведе на овом оригиналном и лепом простору.  Пријаве примамо до петка 27. маја до 15 часова. Пошаљите нам мејл са називом вашег састава, кратким описом вашег наступа (жанр, колико састав има чланова, колико вокала, музичких инструмената и слично), аудио, видео или фото материјал вашег наступа, као и контакт податке (име и презиме, број телефона и мејл) и ми ћемо вам се јавити и договорити око свих детаља и услова. Отворени смо за сарадњу и са осталим уметничким групама. Обратите нам се, представите свој рад и сигурно ћемо успоставити неки вид сарадње. Све додатне информације можете добити преко мејла radmila.sakic@park-palic.rs или преко телефона 065/960 27 92  

628_2.jpg

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине