Гастрономија
Палиго Палата

Постоји легенда о настанку Палићког језера која говори о пастиру Павлу (Пал) који је на месту данашњег језера напасао овце и изгубио своје стадо у коме је било и јагње са златним руном. Павле је неутешно плакао и од његових суза настало је Палићко језеро – Палиго Палус. Научници кажу другачије, али ми у Палиго Палати верујемо у бајке и чувамо легенду од заборава. Баш као што чувамо традицију и културу нашег краја.

Ресторан смо сместили у једну од паличких вила, тако лепу да смо јој дали назив Палата, Палиго Палата. Сачували смо елементе сецесије карактеристичне за ове просторе и комбиновали их са модерном архитектуром, чиме смо добили јединствени простор и амбијент у коме је сваки детаљ важан. Ресторан је у стаклу, пун светлости, окружен зеленилом и пространом баштом са фонтаном.

Да бисте се у нашем амбијенту потпуно опустили, обезбедили смо и паркинг са 120 места и електричним пуњачем за аутомобиле.

Сваку палату, па и ову нашу, краси богата трпеза. Разноврсну понуду пажљиво припреманих домаћих традиционалних и интернационалних јела, прати одличан избор најквалитетнијих вина.

Било да имате у плану веће прославе, корпоративне, породичне, недељне или свечане ручкове, да желите да окупите већи број људи, или имате у плану интимне састанке или романтичне вечере, помоћи ћемо вам да све буде савршено реализовано.

Госте ће дочекати љубазно и професионално особље, које настоји да боравак у нашем ресторану заиста личи на бајку коју ћете памтити и увек јој се радо враћати.

Кад смо код бајке – шта се десило са Павлом не знамо. Али оно златно руно лагано сакупљамо по околини језера и од њега ткамо ваше златне тренутке у ресторану Палиго Палата. Језеро повремено допунимо искључиво сузама радосницама, па заједно са вама градимо неке нове приче које повезују прошлост и будућност, традицију и садашњост.

Добро нам дошли у Палиго Палату!

Друштвене мреже: Facebook и Instagram

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Paligo Palata

Информације

Адреса: Хоргошки пут 85, Палић
Teл: +381 66 6530381
E-mail: office@paligopalata.rs

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине