Вести
Позив за музичаре и остале уметнике
20.02.2023.

Пре више од 100 година, Музички павиљон је изграђен са идејом да буде простор намењен за одржавање мањих променадних концерата. Градско веће је тада склопило уговор који налаже да 13 чланова његовог оркестра сваког дана током јуна, јула и августа свира променадну музику.

1018_1.jpg

Сада, пред нама је трећа сезона како пројекат ”Летњи концерти на Музичком павиљону” живи, а сваке године привлачи све више како публике, тако и извођача, мотивисаних да свој таленат поделе са туристима и посетиоцима Палића, и тиме употпуне угођај током боравка на дестинацији. Жеља нам је да и ове године, летње суботе на Палићу буду резервисане за концерте на Музичком павиљону. 
Стога, солисти, групе, афирмисани и неафирмисани бендови, формални и неформални састави и остали који имају жељу, вољу, таленат и пре свега позитивну енергију, позвани су да се пријаве и можда добију прилику да у току лета пред нама, у периоду од половине јула до половине септембра, свој наступ изведу на овом оригиналном и лепом простору.

1018_2.jpg

Пријаве примамо до петка, 28. априла. Пошаљите нам мејл са називом вашег састава, кратким описом вашег наступа (жанр, колико састав има чланова, колико вокала, музичких инструмената и слично), аудио, видео или фото материјал вашег наступа, као и контакт податке (име и презиме, број телефона и мејл), а ми ћемо вам се јавити ради договора око свих детаља и услова.

1018_3.jpg

Све додатне информације можете добити путем е-маил адресе: ottilia.csabai@park-palic.rs или контакт телефона 065/960 27 95.

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине