Пишу о нама
Председник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмице
01.09.2023.

Председник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмице

У оквиру посете нашем граду, председник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове у аква парку на Палићу.

1104_1.jpg

Задовољан сам што ћемо да подигнемо понуду Србије и да Суботицу и север земље учинимо привлачнијим за друге грађане Србије, као  и за људе из Мађарске и све оне који желе добру услугу и добар провод имајући у виду ове тобогане, али и за оне који брину о свом здрављу будући да смо овде  видели сауне, турска купатила, слане собе, слане пећине и друго – казао је председник Вучић и подсетио да је у изградњу овог комплекса уложено 15 милиона евра – Верујем да ће, уколико се на паметан начин буде користио, овај комплекс допринети скоку броја туриста и даљем напретку Суботице и Палића као туристичких дестинација.

1104_2.jpg

Председник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмицеПредседник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмице

1104_3.jpg

ПРОМЕНИЛИ СМО ЛИЦЕ СУБОТИЦЕ – Суботица више није исти град, није исто лице овог места у односу на оно од пре 6-7 година. Сам сам учествовао у довођењу седам фабрика заједно са мојим тимом. О путевима и пругама да не говорим. Знате ли шта ће да значи пруга Београд – Нови Сад- Суботица. До Београда ће се стизати за сат и десет минута, до Новог Сада за четрдесет минута. Знате ли колико ће туриста да долази овде из Београда и Новог Сада, а да не причам колико нам значи веза са Будимпештом. Све то смо урадили захваљујући тешким мерама још из 2014. године, фискалној консолидацији, паметном вођењу политике и очувању тешке позиције наше независности и самосталности што није нимало лако.

Он је позвао све грађане Србије да посете Палић и да уживају у садржајима које нуди новоизграђени аква парк.

- Верујем да ћемо још неким садржајима  моћи да будемо веома конкурентни на централноевропском тржишту тако важних туристичких дестинација. Много тога смо урадили овде на северу Србије и хоћу да се захвалим свима, аи посебно бих се захвалио Иштвану Пастору зато што без његове енергије и онога што је Валерија (Денч, директорка предузећа „Парк Палић“) овде урадила притискајући извођаче свакодневно, тешко да бисмо икада завршили – навео је Вучић – И није то питање само колико новца дате. Дате ви новац, а онда томе никада краја нема и не може да се заврши. Ако мислите да је данас лако урадити ауто-пут или да је то само питање новца  није, већ постоји безброј проблема и тако је било и са овим. Међутим, ово  је једно модерно и лепо здање, аква парк је као рај на земљи за децу из свих крајева Србије.

Председник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмицеПредседник Вучић обишао завршне радове на изградњи аква парк на Палићу, почетак рада наредне седмице

Како сазнајемо од понедељка, 4. септембра, објекат ће бити предат закупцима, а званично ће бити отворен за посетиоце можда већ у среду.

Извор: Subotica.Com

О нама

Изградње туристичке дестинације високе категорије по принципима одрживог развоја

Инвестирајте са стилом

Инвеститорима су на располагању инфраструктурно опремљене локације, у власништву Града Суботице

Чланови Скупштине

Чланови Скупштине предузећа Парк Палић

Јавни конкурси и огласи

Друштво са ограниченом одговорношћу за управљање развојем туристичког простора „Парк Палић“, Палић

Галерија слика

Наменске употребе државне имовине ради валоризације туристичких ресурса

Организациона структура

Унутрашња организација Д.О.О. „Парк Палић“ је уређена Правилником о систематизацији радних места.

Фотографије са прелепог Палића

Палићко језеро, бисер Војводине